Kundkorg: 0 items
Hugo Boss Sverige
Valutor:

Sekretesspolicy


Integritetspolicy

Orsak vi åtagit oss att skydda din integritet, vår sajt på nätet publicerar denna policy. Vi har skrivit denna integritetspolicy för att förklara våra informationsinsamling och de val du har om hur informationen samlas in och används.

Uppgifter Samla

När du väljer att använda vår webbplats, kommer vi att be dig att lämna personlig information, inklusive ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer, kontaktuppgifter och annan information som din identitet kan skönjas. Dessutom finns information om din hårdvara och mjukvara som är eller kan samlas in av oss. Denna information kan inkludera utan begränsning din IP-adress, typ av webbläsare, domännamn, acces tid och extern webbadress, men är inte kopplad till dina personuppgifter.

Information Använd

Vi kan använda den information som du har angett att skicka e-post eller andra meddelanden om uppdateringar på vår webbplats. Arten och frekvensen av dessa meddelanden kommer att variera beroende på den information vi har om dig.

Information Share

Vi avslöjar inte din personliga information till tredje part eller din kombinerad personlig och demografisk information.

Överensstämmelse Med Lag

Vi kan ge tillgång till information när lagen kräver att göra så, att samarbeta med polisutredningar eller andra rättsliga förfaranden, för att skydda mot missbruk eller otillåten användning av vår webbplats, för att begränsa vårt juridiska ansvar och skydda våra rättigheter eller för att skydda rättigheter, egendom eller säkerhet besökare i denna webbplats eller allmänheten.

tillbaka
Köp Hugo Boss Skor
Spara 17%

Modeguider

  • ✓ Bästa Pris
  • ✓ Säker Betalning
  • ✓ Snabb Leverans
  • ✓ Fri Frakt.
  • Du har IP-adress: 3.235.31.131
    Copyright © 2020 www.primaspremitura.se. Powered by Hugo Boss Sverige